Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

joi, 6 octombrie 2011

Un cadou pentru tine...


Dragi cititoare, dragi cititori,


Multi oameni viseaza ca vor trage lozul cel mare sau ca vor castiga la un concurs sau la loto o suma foarte mare de bani. Ei se gandesc ca un astfel de castig le-ar schimba viata complet si ca lumea le va cadea la picioare.
     Dar, in masura posibilitatilor, ei se ocupa cu altfel de lucruri. Ei isi bat capul cu probleme, sufera de frica si de depresii si nu pot vedea mai departe. <<Daca as reusi sa ies numai din aceasta situatie!>> -  isi doresc ei enorm.
     Poate tu esti mai optimist si vezi viata ca fiind mai usoara. Si totusi, te plangi de anumite lucruri care aduc dupa ele si grijile.
     Draga cititorule, draga cititoare, oriunde si in orice situatie te afli:


          UN CADOU MARE ESTE PREGATIT PENTRU TINE! 


Un cadou care va schimba viata ta din temelie.
Cauza fricii si a depresiei, a deprimarii si a grijilor, dar si cauza dezbinarii, a urii, a razboaielor si a nenorocirilor se afla in despartirea omului de Dumnezeu, Creatorul sau. Omul doreste sa hotarasca singur in viata sa si astfel nu face voia lui Dumnezeu. EL a dat peste cap ordinea lui Dumnezeu si se invarte numai in jurul propriului eu. Aceasta inseamna pacat. Fiecare om este un pacatos, asa spune Biblia: ,,Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu''
     Chiar si atunci cand cineva traieste ca un model, din el insusi nu poate veni izbavirea si mantuirea. Sa te mantuiesti singur (de exemplu prin fapte bune, meditatie, armonie cosmica, s.a.m.d.) este ca si cum un om care se ineaca ar vrea sa se traga afara din apa, apucandu-se singur cu mainile de parul lui. O lementabila dezamagire! Pacatul il desparte pe om de Dumnezeul cel viu, il prabuseste in spaima, in necaz, si-l duce la pierzare vesnica. 
     Dumnezeu vrea ca noi oamenii sa fim salvati, ceea ce nu putem face prin noi insine. Dar a facut Dumnezeu. EL L-a trimis pe Fiul Sau, Isus Hristos, in aceasta lume ca sa ne mantuiasca. Isus Hristos a luat pacatele oamenilor asupra Sa si a indurat in locul nostru pedeapsa si moartea. Din dragoste pentru noi, EL si-a dat viata pe cruce. ,,Pedeapsa care ne da pacea, a cazut peste EL, si prin ranile Lui suntem tamaduiti. Noi rataceam cu totii ca niste oi, fiecare isi vedea de drumul lui, dar Domnul a facut sa cada asupra Lui neleggiuirea noastra a tuturor.''
      Dar Isus Hristos a si inviat. EL traieste! 
Cine crede in EL, primeste o viata noua. Fiul lui Dumnezeu ne elibereaza de povara pacatului, de egoism, de frica si chiar de depresie. Prin EL trebuie sa avem o partasie adanca cu Tatal - Dumnezeu. Isus Hristos ne daruieste marea bucurie, pacea unica, fericita nadejde si cetatenia cereasca. ,,Plata pacatului este moartea, dar darul fara plata a lui Dumnezeu este viata vesnica in Isus Hristos, Domnul nostru.''
     Acest dar urias l-a pregatit Dumnezeu si pentru tine. Esti liber sa-l acceptati sau nu. Nu refuza darul lui Dumnezeu, ci accepta-l cu multumire. Roaga-Te Domnului Isus si marturiseste-I Lui toate pacatele tale. 
     Preda-ti viata fara rezerve Mantuitorului si increde-te in EL in totalitate Isus Hristos te iubeste! El te va ajuta si in problemele tale zilnice. Accepta chiar acum acest dar enorm! EL va schimba viata ta complet. 
     In calitate de copil al lui Dumnezeu, multumeste-I zilnic Mantuitorului pentru jertfa Sa. Lasa tot ceea ce este in jurul tau si priveste tinta catre EL. Pe ai Sai, EL nu-i lasa la greu. ,,Nu te teme caci EU sunt cu tine, nu te uita cu ingrijorare, caci EU sunt Dumnezeul tau, EU te intaresc, tot EU iti vin in ajutor. EU te sprijinesc cu dreapta mea biruitoare.''
      Citeste zilnic Biblia si vei constata cum pacea, increderea si bucuria iti inunda inima. Isus Hristos ti-a daruit o viata noua si vesnica.
     <<Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceastya nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu.>>
     Ai primit deja acest dar? - Daca nu ai acceptat inca acest mare cadou, atunci poti s-o faci chiar acum. Este posibil sa fie tarziu. Cheama-L in viata ta si roaga-te: 
     <<Doamne Isuse, iti multumesc ca ma iubesti si mi-ai dat darul mare al mantuirii. Recunosc pacatele mele(...am mintit, am barfit, am preacurvit cu privirea, am inselat s.a.m.d...). Ajuta-ma sa ma incred in Tine si sa fiu fericit in Tine. Amin'' 
     Daca te preocupa anumite intrebari si ai nevoie de consiliere spirituala, te rugam sa ne scrii cu toata increderea. Ne vom ruga pentru tine. Domnul Isus sa te binecuvinteze!


                    Sursa - Misiunea Slujirii Prietenilor > www.misiunea.ro
                     Web -    http://CeAlegi.BlogSpot.Com  - AlynSperanta
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu