Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

marți, 4 octombrie 2011

O Invitatie Placuta -10.2011

Dragi citirori, dragi cititoare,


Sa fi invitat undeva este un lucru placut. De cele mai multe ori, inseamna veselie si relaxare. Exista multe feluri de invitatii: la o cina, la un concert, la o serbare, etc.
     Astazi primesti si tu o invitatie personala. Este o invitatie deosebita iar intrarea este deja platita de Cineva.
    Invitatia vine direct de la Dumnezeu. EL te iubeste si doreste partasia cu tine. EL il cauta pe fiecare om, dar pacatele noastre ne-au despartit de Dumnezeul cel Adevarat si Sfant. Pacatul a inceput cu neascultarea a primului om. Dumnezeu il cautase. Dar din cauza pacatului si a aspiratiei personale, omul a fost izgonit din Eden. De atunci, el permanent duce dorul vietii adevarate. Cunosti tu acest dor?
     Ce multe lucruri face omul in viata lui! Se straduieste uneori pentru placeri trecatoare si astfel ajunge robul necredintei si al banilor. Altii cauta viata in misticism, aprofundeaza yoga, treninguri autogene, sunt interesati de exoterie, de gandire transcedentala, de meditatii, de ocultism, de horoscop sau cauta ajutor in religii care nu pot da mantuirea: de exemplu, in islam, budism, hinduism sau alte secte. Chiar daca un om cade in extaz, totusi poate pierde mantuirea. Cu siguranta pacatele noastre de duc in iad.
     Dar Dumnezeul cel Viu este Dumnezeul dragostei. EL nu vrea ca cineva sa piara, de aceia prin Fiul Lui ii cheama pe toti oamenii: ,,Celui ce ii este sete, sa vina, cine vrea, sa ia apa vietii fara bani si fara plata!''
     Aceasta invitatie este valabila pentru fiecare, deci si pentru tine. Ea este gratuita, caci pretul a fost platit de Isus Hristos prin viata Lui. Numai o singura cale conduce la o viata inteleapta si fericita si la o viata vesnica. Domnul Isus spune: ,,Daca inseteaza cineva, sa vina la mine si sa bea'' 
     Cel care vine la Isus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu si isi preda viata Lui, va primi iertarea pacatelor lui. Toate pacatele care ne-au despartit de Dumnezeu si ne-au impiedicat sa avem viata vesnica vor fi iertate. Isus Hristos pe cruce a suferit pacatul si a renuntat la viata Lui. EL, cel fara pacat, a suferit pentru pacatele noastre si a murit. Dumnezeu insa L-a inviat din morti. Domnul nostru Isus Hristos traieste si astazi ne cheama: ,,Veniti la Mine toti cei truditi si impovarati si EU va voi da odihna. Luati jugul Meu asupra voastra, si invatati de la Mine, caci EU sunt Bland si Smerit cu inima, si veti gasi ODIHNA pentru sufletele voastre'' Matei 11:28-29
     Invitatia lui Dumnezeu la o viata vesnica este valabila pentru toata lumea. Fiecare trebuie sa decida pentru el insusi: 
     *Primirea acestei invitatii inseamna iertarea pacatelor, un inceput nou, o viata noua in partasie cu Isus Hristos, pace, bucurie, putere, ajutor ceresc in toate situatiile vietii, siguranta vietii vesnice si vesnicia in slava cereasca. 
     *Refuzarea acestei invitatii inseamna respingerea singurului drum spre Dumnezeu si alegerea pedepsei vesnice. ,,Cine vrea, sa ia apa vietii fara plata.'' Dumnezeu a dat vointa libera omului. Nu obliga pe nimeni sa se intoarca la EL. Biblia spune clar, ca fiecare om este responsabil in fata lui Dumnezeu pentru toate deciziile sale. Intoarcerea la DUmnezeu este o decizie personala luata din vointa proprie. Numai cel care L-a acceptat ca Domn si Mantuitor pe Isus Hristos, numai acela ,,a luat apa vietii''. 
     Numai in Isus Hristos este mantuirea, eliberarea de robia pacatelor. Numai EL poate potoli setea noastra si EL poate sa ne dea viata vesnica. Copiii lui Dumnezeu pot sa vina cu rugaciunile si cu cererile lor in orice situatie la Domnul Isus Hristos. EL poate sa ne ajute. EL nu ne paraseste niciodata! 
   Draga cititor! Azi esti pus in fata unei decizii. Ia hotararea cea mai buna! Intoarce-te la Domnul Isus. In rugaciune, recunoaste-ti toate pacatele, cere-I sa te spele de orice pacat si de aici incolo EL sa-ti calauzeasca viata. Domnul Isus va innoi viata ta. Duhul Sfant vine in inima ta si iti va da siguranta ca esti un copil al lui Dumnezeu. Citeste zilnic din Biblie si afla planul lui Dumnezeu referitor la tine. Primeste invitatia lui Dumnezeu facuta din dragoste si decide-te azi pentru Domnul Isus. Merita! Aceasta invitatie este personala, este a ta!
     Roaga-te: ,,Doamne Isuse, iti multumesc ca ai murit si pentru mine. Te laud ca ai inviat si ca esti viu. Iti marturisesc toate pacatele mele, te rog iarta-ma. Spala-ma si elibereaza-ma de orice pacat. Iti predau Tie acum viata mea, vreau sa Te urmez pe Tine si vreau sa traiesc pentru tine. Amin'' 
       
                  Sursa -  Samuel j.Schmid - Pastor - www.misiunea.ro
                  Web - http://CeAlegi.BlogSpot.Com - AlynSperanta
     
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu