Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

duminică, 9 octombrie 2011

Cata violenta si cata nedreptate exista pe acest pamant?



     Din pricina neascultarii lui, omul isi pierduse increderea in Dumnezeu si privea inainte spre un viitor intunecos si nesigur.
     Marea decizie gresita a primului om da batai de cap chiar si omul zilelor noastre. Incepand din acea zi, omul este stapanit de cel rau.
     ,,A ajuns oare omenirea la majorat?'' Ce sens mai are atunci razboiul? De ce isi mai foloseste omul capacitatile tehnice intr-un mod atat de schizoid, pe de o parte, pentru a vindeca pe cei raniti, pe de alta parte, pentru a distruge vieti? Cata violenta si cata nedreptate exista pe acest pamant? Atunci cand observam de cate e in stare omul, ne vine greu sa acceptam ca ar fi ajuns la majorat. Iata cateva exemple: De ce exista in zilele noastre cercetatori care isi dau toate silintele sa combata cancerul, in timp ce alti oameni de stiinta se zbat pentru dezvoltarea  in continuare a armelor nucleare? De ce se produc in zilele noastre surplusuri de grau sau de alte alimente, care vor fi apoi cufundate in mari sau aruncate la gunoi, cu toate ca se cunoaste faptul ca milioane de oameni sufera de foame. De ce ne straduim sa spargem zidul sonic, in timp ce zidurile dintre rasele umane sau cele dintre gerenatii raman nesurpate? Am putea continua cu astfel de intrebari. Fiecare ar dovedi cat de paradoxal se comporta omul si cat de imatur este el. Omul secolului 21 este capabil sa patrunda spatiul cosmic, dar problemele propriului suflet nu si le poate rezolva. Cu toate ca omul se deplaseaza intr-un tempo alert pe caile cunoasterii creatiei, creatura se indeparteaza, de fapt, tot mai mult de Creatorul ei. Toata stradania noastra de a patrunde dincolo, in spatiile infinite ale universului, nu ne duce catusi de putin mai aproape de Dumnezeu. Ceea ce omul intelege astazi prin progres inseamna de fapt o indepartare pas cu pas de Dumnezeu. Si ceea ce este mai trist e faptul ca cei mai multi nici macar nu-si dau seama ca se afla intr-un impas: Omul trece prin viata singur si pierdut, fiind rob al marilor lui decizii gresite, strivit de consecintele devastatoare ale acestora.

Dar azi poti sa-ti recunosti esecul, sa vi la Tata si sa ii spui ca si fiul risipitor, Tata, am pacatuit impotriva Cerului si impotriva Ta, nu sunt vrednic si nu merit sa fiu numit fiul tau, dar primeste-ma in bratul Tau, am nevoie de dragostea Ta, de siguranta Ta, de mangaierea Ta de ajutorul Tau din ceruri, deschide cerul pentru mine! 


       Sursa  -  http://CeAlegi.BlogSpot.Com    -    AlynLPT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu