Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

marți, 1 septembrie 2015

În slujire pe străzi - jud.Dolj - Lidia Neagoe - Miercuri 26.08.2015


Cel mai minunat lucru din viata aceasta de pe pamant este să vorbești aproapelui tău despre Dragostea lui Dumnezeu - despre Isus Hristos, despre ce a facut EL pentru tine, cum te-a facut să te îndrăgostești de EL prin bunătatea LUI, prin ce a facut EL pentru tine la golgota pe cruce, cum și-a dat însuși viața LUI pentru tine, ca tu să poți fi mântuit! 




Mai poți să taci și să stai indiferent la o așa mare bunătate? Nu mai sta indiferent, incepe și tu să spui celor din jurul tău despre dragostea lui Dumnezeu, despre Împărăția care a pregătit-o tuturor copiilor Lui, care cred în EL. 




Începe și fă ceva numai sta indiferent, că viața trece si Dumnezeu vrea să fim roditori, să câștigăm suflete pentru EL, să nu ne înfățișăm înaintea LUI cu mâna goală, de aceea începe cu cei din jurul tău! 




Mergi la ei dă-le tractate creștine cu versete din Biblie, cu rugăciuni speciale de a-L chema pe Domnul Isus in inima și in viața lor! 
Roagă-te și plângi pentru ei înaintea Domnului Isus și EL va face ca sămânța semănată să încolțească în inima lor și să aducă rod pentru mântuire! 




Așa cum Dumnezeu a folosit diferiți oameni pentru a ne vorbi noua despre EL și pentru a ne smulge ca din foc, așa să facem și noi pentru alții, să îi căutăm, să le vorbim, să le vestim Cuvântul lui Dumnezeu și să îi aducem în prezența lui Dumnezeu prin rugăciuni! 



Începe! Nu mai sta indiferent! 
Dumnezeu vrea ca tu să fi roditor, să câștigi suflete pentru EL, pentru Gloria Lui! 









               Dacă vrei să începi să îl slujești și tu pe Domnul Isus Hristos cu tractate pe străzi și nu ai     tractate contactează-mă la adresa de email: AlinHD@yahoo.ro 
Dumnezeu să te binecuvânteze! 


Cu dragoste în slujba Domnului Isus Hristos
Alin Turcu 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu