Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

miercuri, 9 septembrie 2015

Femeia în pantaloni - o urâciune

         În seara aceasta vorbeam cu o sora în vârstă și îmi povestea cum era pocăința mai demult, ea era baptistă acum aproximativ 15 ani, și îmi povestea cum mergea la biserică și fetele tinere ca și surorile mai în vârstă erau îmbrăcate în rochii și fuste lungi peste genunchi, aproape de gleznă, capul lor era acoperit, nu numai în biserică, ci și pe stradă, nu se permitea creștinelor să poarte bijutării, lanțuri, cercei, brățări ca în zilele noastre,  se făcea clar distincția între o fată credincioasă și una din lume. Am permis păcatului și moda lumii acesteia să între în casele noastre, în inimile noastre, în bisericile noastre, și a primit stăpânire peste noi, și cel mai grav lucrul este că a ajuns să ne conducă. Cine se gândea acum câțiva ani că se va ajunge ca să numai poți să faci distincție între surori pe stradă, dar mai nou nici în biserică nu le mai poți distinge daca nu ai discernământ din partea Duhului Sfânt. 

Înainte Duhul Sfânt lucra altfel, chiar și frații în vârstă din bisericile noastre spun cum lucra Dumnezeu cu putere în biserică, cum vindeca bolnavii, cum învia morții, cum oamenii stăpâniți de demoni erau eliberați. Dar și frații și surorile aveau frică de Dumnezeu, nu veneau oricum înaintea LUI, ca și fetele din ziua de azi cu fuste scurte, cu capul dezvelit, încât prin aceasta nu se face nici o deosebire între ele și lume. 
Unii zic că bătrânii noștri erau înguști ei puneau fetele si femeile să umble în fuste și rochii lungi și batic însă ști ce e cel mai important, CĂ DUMNEZEU ÎI ÎNSOȚEA și era de partea lor, prin ei se facea semne și minuni pentru GLORIA LUI DUMNEZEU. Unii slujitori din zilele noastre au permis să vină oricum, și Dumnezeu nu îi mai însoțește Cuvântul nu mai e însoțit de semne și minuni, și nici măcar de UNGEREA DUHULUI SFÂNT. De aceea Cuvântul rostit al unora numai produce nimic în bisericile noastre decât somn și moarte spirituală și multă plictiseală… Grav dar adevărat.

,,Băieții declanșează senzorii prin privit. O singură privire e de ajuns să ai jăratic sub tălpi. Apoi se declanșează hipotalamusul în corp, și orice înger poate deveni un demon! Fetele măresc gradul de risc prin modă. Vestimentația sumară, mulată, decolteurile cât văile dintre munți, sprâncenele smulse, buzele îngroșate, botoxul, încălțămintea cu toc,… crează victime! Ucid involuntar de cele mai multe ori. Nu și nevinovat.'' (zicea Nicolae Geantă) 

În principiu, o fata sau femeie ispitește și fără să vrea, prin hainele sale mulate pe ea, prin corpul său, prin frumusețea fizică ce o are, de aceea nu este îngăduit femeilor să poarte pantaloni sau haine strâmte pe corp, cu capul descoperit, cu farduri, machiaj, vopsele, bijuterii sau parfumuri.  este imposibil să nu atragă atenția asupra ei, să nu ispitească, tulburând astfel liniștea și gândul celorlalți, mintea nemaifiind nicidecum la rugăciune.
Biblia, la Deutronom 22:5 spune clar: „Femeia să nu poarte îmbrăcăminte bărbătească, şi bărbatul să nu se îmbrace cu haine femeieşti; căci oricine face lucrurile acestea este o urâciune înaintea Domnului, Dumnezeu.” 

Atunci când faci lucrul acesta, deși ști că Dumnezeu a interzis asta în mod clar în Cuvântul Sfânt - Biblia, ești o urâciune înaintea Lui, bazat pe Deuteronom 22:5. 
Când să nu facă asta? a zis aici cumva Dumnezeu numai în biserică? 
NU! Si a zis tot timpul ca femeia sa nu poarte imbracaminte barbateasca… si in societate, si pe strada, si in biserica , orișicând! 
Și pe deasupra, să vezi o femeie îmbrăcată în pantaloni, este un lucru chiar urât, care o face să-și piardă din feminitate. Modelul suprem pentru femeie trebuie să fie Mama Domnului Isus Hristos– vrednică de urmat în vestimentație și în virtuți. 
ÎNTREBARE: Vă imaginați vreodată că fecioara Maria - Mama Domnului Isus Hristos, ar fi fost îmbrăcată vreodată în public în vremea când trăia pe pământ în pantaloni? cu blugi sau colanți strâmți pe ea?
Numai când te gândești la asta este o urâciune NU CRED ASTA! 

 Voi care umblați așa, pe cine aveți ca exeplu? pe Maria (Mama Domnului Isus Hristos) sau pe Dalila sau femeile egiptence din vechime? 

 Baticul sau eșarfa, au rolul de a acoperi părul, ele nu se pun pe post de bentiță sau de fantezie.

Iar tu femeie care te îmbraci ispititor, știi tu oare câte cugete ai tulburat, câți te doresc în inima lor? Câți au preacurvit cu tine în inima lor?
 Atenție! 
Bărbații sunt excitați prin vedere iar femeia prin atingere.
O femeie trebuie să înțeleagă că la un barbat dorințele sexuale sunt aprinse și pornite prin vedere, iar la o femeie sunt pornite prin atingere. 
De aceea diavolul a lucrat în ultimul timp cu spor la vestimentația feminină ca să o facă cât mai provocatoare, pentru a distruge și întina cugetele oamenilor lui Dumnezeu. 

 Când se duce omul acasă, îți păstrează amintirea ta în inimă, și deși are soție și trăiește cu ea, e tot cu gândul la tine. Iată un păcat la care te-ai făcut părtașă, dar la care nu te-ai gândit că l-ai fi făcut vreodată. Pentru că uneori gândul poate fi la fel de vătămător precum fapta însăși, după cum ne spune și Domnul Isus Hristos: 
Oricine se uită la femeie, poftind-o, a şi preacurvit cu ea în inima lui.” (Matei 5:27-28).
Într-o carte scria: „Dacă știi că ai ochii frumoși, pleacă-i!” Deci dacă numai o privire ne poate ispiti, cu cât mai mult celelalte?… De cele mai multe ori, păcatul intră în om prin pofta ochilor, care mai apoi ajunge să stăpânească inima, mintea, voința iar dacă nu se înfrânează, se poate ajunge chiar la înfăptuire. Ochii văd, inima cere … așadar, ai grijă la gândurile tale, căci vor deveni cuvinte și ai grijă la cuvintele tale, căci devin acţiuni. 
Mai ușor e să previi, decât să combați.
Dumnezeu să ne ajute să ne întoarcem la pocăința cea adevărată că mult am umblat pe căi străine, să ne pocăim așa cum trebe, cum vrea Dumnezeu, și să cerem mila și trezirea Duhului Sfânt să vină peste noi. 
Doamne te rog oprește-te în dreptul nostru și trezește-ne din nou prin Duhul Sfânt, schimbă-ne inima, ia inima asta spurcată și răzvrătită din noi și arunc-o la gunoi, și în locul ei dă-ne o inimă nouă care să te asculte pe TINE, care să îți fie supusă ȚIE, care să nu fie răzvrătită nici o clipă față de TINE, care să te iubească și să te urmeze neîncetat, în fiecare zi. Te rog acestea pe Tine în Numele Domnului Isus Hristos. AMIN.

Un comentariu: