Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

marți, 8 septembrie 2015

Ricardo Ispir - În slujire cu pliante pe străzi în Bârlad - jud.Vaslui - Duminică 06.09.2015


Duminică 06.09.2015 Ricardo Andrei Ispir din Zorleni jud.Vaslui după ce a stat înaintea Domnului în rugăciune și l-a chemat pe Dumnezeu să îl folosească pentru Gloria Lui a mers cu tractate msp (Misiunea Slujirii Prietenilor - Oradea) pe străzile orasului Bârlad și s-a bucurat de lucrarea lui Dumnezeu și cum Domnul poate atinge suflete la care nici nu te aștepți. 


Dumnezeu e MINUNAT, ATOTPUTERNIC, VIU, ATOTPREZENT, ATOTȘTIENT! 
EL invie morții spirituali, EL dă viață veșnică, EL ridică pe cine vrea, când vrea și lucrează prin cine vrea! Slavească-SE NUMELE LUI CEL SFÂNT! 

Începe și tu să îL slujești pe Regele Isus Hristos, atâtea a facut EL pentru tine, tu ce faci pentru EL? 


Începe să faci ceva pentru Domnul Isus Hristos, să vorbești despre EL, să mergi pe stradă să spui oamenilor despre EL, despre ce a facut EL pentru tine, de unde te-a scos, cum te-a scos, începe să faci asta! 


Atâtea a făcut Dumnezeu pentru tine, ți-a salvat viața!
    Roagă-te și cheamă-L pe Dumnezeu să meargă înaintea ta și mergi la oameni și dăruiește-le Biblii, Noi Testamente, calendare creștine cu versete din Biblie, cu tractate creștine. Fă asta pentru Dumnezeu! 
 Fă ceva astăzi cât încă poți! 







Înainte să meargă în slujire pe străzi, Ricardo era descurajat și aproape că renunța-se să meargă, dar după ce a stat înaintea lui Dumnezeu în rugăciune Dumnezeu s-a atins de EL si i-a dat PUTEREA DUHULUI SFÂNT, chiar daca vocea satanei îi spunea să numai meargă, Dumnezeu l-a întărit și a mers. Când le-a dat tractate creștine la oameni, ei se bucurau, citeau, erau impresionați de Prezența lui Dumnezeu, EL a lucrat în chip minunat! Laudat să fie NUMELE LUI ÎN CER SI PE PĂMÂNT!

După ce a fost în această slujire Ricardo a zis: ,,M-am rugat foarte sincer înaintea lui Dumnezeu, nu mă așteptam ca să lucreze așa de minunat, parcă nu a lucrat așa niciodată, foarte frumos! 
M-am bucurat!''

Dumnezeu să îl binecuvânteze să îl protejeze, să îl păzească de cel rau și să îl țină mereu lângă EL! 

Cei care citiți aceste articole vă provoc să vă rugați pentru noi și pentru fiecare suflet care îl slujește pe Dumnezeu pentru că nu e ușor frați și surori! 

Numai cei care ies în stradă, merg la vecinii lor cu noi testamente, tractate creștine sau alte materiale creștine, simt adevărata luptă spirituală cu puterile întunericului… 

 E foarte simplu să stai acasă să nu faci nimic pentru Isus Hristos și să critici, dar ieși pe stradă, mergi la cei din jur și vorbește despre Isus Hristos Mântuitorul tău! 
Dacă este cu adevărat Mântuitorul tău nu vei tăcea, ci vei vorbi despre EL, despre ce a făcut EL pentru tine, cum ți-a salvat viața și te-a răscumpărat!!! Ieși și vorbește despre EL! 

     Acest articol aparține MISIUNII ALEGE ASTĂZI - http://CeAlegi.Blogspot.ro
                    și a fost scris cu drag pentru încurajarea voastră să începeți,                     
                                    să faceți ceva pentru Domnul Isus Hristos!                           


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu