Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

marți, 8 septembrie 2015

Provocare pentru tine! - Numai fi nepăsător, nici indiferent!

Vreau să te provoc prin acest mesaj!!!
Începe să te rogi, șă postești pentru adevărații slujitori ai lui Dumnezeu, pentru protecția lor, pentru binecuvântarea lor din toate punctele de vedere, chiar și financiară! 


Numai cine începe să se dedice lui Dumnezeu cu toată ființa lui cunoaște adevăratele lupte spirituale, de aceea trebuie susținuți din toate punctele de vedere! Deschide-ți inima, numai fi împietrit ca betonul, deschide-ți inima și plângi pe genunchi în rugăciune pentru cei care îl slujesc pe Dumnezeu, postește pentru ei, pentru familiile lor, pentru protecția lor, ca Dumnezeu să îi ocrotească, să îi păzească și să se folosească de ei cu semne și minuni! 

Nu e simplu să ieși pe străzi și să dai în lucrările diavolului, să smulgi suflete ca din foc din împărăția diavolului. Numai cel care face asta știe adevăratele lupte din partea celui rău. cel rău se luptă să distrugă, să facă să cadă în păcat, să îl oprească pe oricine face lucrarea lui Dumnezeu și smulge suflete ca din foc pentru Mântuitorul! NUMAI FI NEPĂSĂTOR, IMPLICĂ-TE! 

Pentru tine e simplu, poate vi aici privești și nici nu-ți pasă, e frumos să privești lucrarea lui Dumnezeu gata făcută de alții, dar zbuciumul pentru a fi făcută doar oamenii lui Dumnezeu îl cunosc. 

Zile de post, ore de rugăciune și plâns înaintea lui Dumnezeu, nopți nedormite, zbatere și luptă spirituală pentru cei pierduți… Dumnezeu vede și cunoaște acestea și EL răsplătește! 

De aceea te chem suflet scump înaintea lui Dumnezeu, implică-te și tu, roagă-te și plângi pentru slujitorii lui Dumnezeu, postește pentru ei!!! NUMAI STA ÎN NEPĂSARE! 

          Vă rog toate acestea în Numele Domnului Isus Hristos Fiul lui Dumnezeu!   

Cu dragoste în slujba Domnului Isus Hristos
Alin Turcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu