Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

luni, 14 noiembrie 2011

Tinta Calatoriei


     Un barbat se ducea intr-o statiune. Avea o multime de bagaje, asa incat prin gari intampina tot felul de neplaceri. Intr-o gara a fost asa de suparat incat la intrebarea unui calator: ''Unde mergeti, domnule?'' isi pierdu rabdarea si injurant puternic, striga: ''La dracu!'' Un alt calator care era crestin, auzi acele cuvinte, merse dupa el si se aseza in acelas compartiment. Dupa ce se linisti putin, crestinul incepuse vorba cu el.
     Pe parcursul discutiei a gasit prilejul sa-i aduca aminte de raspunsul dat, apoi il intreba: 
''Cand credeti ca veti ajunge la tinta calatoriei?''
     Celalalt care se mai potolise putin, s-a rusinat de iuteala raspunsului. Marturisi deschis ca raspunsul lui grabit la urma urmei e adevarat si ca adevarata tinta a calatoriei a fost bine ratata in cuvintele spuse mai inainte. 
     Acesti doi oameni, care stateau fata in fata in acelasi compartiment, mergeau pe cai diferite: unul mergea hotarit spre iad, iar celalalt avea o tinta sigura in cer. Unul se afla pe calea larga a pierzarii, iar celalalt pe calea cea stramta ce duce la viata vesnica. Si calatoria vietii noastre pe acest pamant trebuie sa duca in cer, sau in iad. Asa ca intrebarile cele mai insemnate pentru fiecare din nou sunt: ''Care este T I N T A calatoriei mele? Pe ce C A L E calatoresc? ''
     Daca esti pe calea pierzarii, te rog opreste-te si intoarce-te la calea care duce la viata vesnica. ''Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in EL, sa nu piara, ci sa aiba V I A T A  V E S N I C A'' Ioan 3:16 . Isus i-a zis: EU sunt Calea, Adevarul si Viata'' Ioan 14:6 - Mergi pe Calea cea Ingusta, traieste Adevarul - Biblia si vei primi Viata Vesnica. Dumnezeu sa te ajute ! AMIN 


     Sursa - http://CeAlegi.BlogSpot.Com  -  AlynSperanta

2 comentarii:

  1. de cate ori nu te-ai trezit dimineaata cu un program pe care l=ai vrut intocmai respectat si la sfrsitul zilei ai ajuns la concluzia ca mare lucru nu ai fascut din ce ai planuit asa ca nu iti face palanuri ,urmeaza cursul vietii caci sunt clipe divine unice create de Domnul nostru IiSUS pentru ca tu sa iti petreci viata prin EL,priveste aproapele tau si -l vei zari pe EL.,priveste soarele ,muntii,campiile marea caci ne sunt date ca sa vedem grija pe care EL ne-o poarta ca noi copii sai sa ne simtim bine ,sa IL simtim apropape chiar in inima noastra ,in cuvintele noastre ,vorbele noastre ,privirea care admira Creatia sa!

    RăspundețiȘtergere
  2. fain comentariu, ms pentru indemn asa e cu totii trebuie sa admiram creatia Lui Dumnezeu e minunata!

    RăspundețiȘtergere