Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

miercuri, 16 noiembrie 2011

Rugaciunea si Multumirea

    ,,Staruiti in rugaciune, vegheati in ea cu multumiri.'' Coloseni 4:2




   Pentru multi oameni,  rugaciunea nu are nici o valoare. Pentru unii, rugaciunea este un lucru evlavios, la care poti renunta. Altii considera rugaciunea o autoinselare. Cine gandeste astfel duce lipsa de marele drept de a vorbi cu Dumnezeu. Biblia spune despre Dumnezeu: ,,Tu Asculti Rugaciunea'' Psalmul  65:2. Cine se roaga cu sinceritate, cuvintele aceluia nu se ridica numai pana la tavanu camerei, ci vor ajunge la urechea lui Dumnezeu. 
     Dumnezeu asteapta ca oamenii sa strige la EL in necazul lor. EL doreste sa-i salveze si sa-i faca fericiti copii ai lui Dumnezeu, care vor afla apoi valoarea deplina a rugaciunii. 
     Ce loc ocupa rugaciunea in viata ta, drag cititor credincios? Nu lasa sa treaca nicio zi fara Rugaciune! Ar fi o pierdere pentru tine. Diavolul incearca tot posibilul, ca sa ne retina de la rugaciune. El stie ca rugaciunea ne da putere de la Dumnezeu si cu ea deschidem Cerul.
    Sa nu uitam nici de multumire, atunci cand ne rugam!  Multumeste-i Domnului pentru purtarea Sa de grija, pentru ajutorul Sau si pentru ascultarea rugaciunilor tale! AMIN AMIN 


     Sursa - http://CeAlegi.BlogSpot.Com - AlynSperanta 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu