Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

luni, 1 aprilie 2013

Ziua 1 - Marti 02.04.2013 - Post si Rugaciune pt cei nemantuiti!

Marti 12 Suflete cu ajutorul si Puterea Duhului Sfant vom tine Post si Rugaciune pentru cei care nu il cunosc pe Dumnezeu si probabil sunt nemantuiti! Cei care tin Post si Rugaciune cu Misiunea Alege Astazi, ne zice sufletele pentru care sa ne Rugam, facem lista o trimitem prin Mesaj(sms), si fiecare suflet care tine Post si Rugaciune trebuie sa ne rugam pentru fiecare suflet de pe lista de mai jos! Roaga-te si tu! > Dumnezeu ne-a incredintat pana acum 90 de suflete pentru care sa ne rugam astazi, Roaga-te pentru fiecare suflet pe rand, ca si cum te-ai ruga pentru tine, pune suflet si nu te grabi! Duhul Sfant este Cel ce v-a lucra! Aleluia! 

*Aceasta lista nu este pentru a injosi pe cineva, din contra e facuta din dragoste pentru fiecare suflet ca Dumnezeu sa li se descopere si sa le vorbeasca, sa se atinga de ei sa aduca viata si speranta, sa elibereze de orice duh necurat de orice ganduri necurate, sa vindece sufletul si trupul, sa curateasca inima si mintea, sa sfinteasca sufletul si trupul, sa mantuiasca sufletul! 

Vasile C. Vasile G. Iulian G. Maria G. Adriana G. Adriana T. Sorin T. Ion T. Ioana T. Ioan B. | Viorica M. Roxana C. Estera T. Vasi B. Olga si Gigi D. Dani M. Lidia M. Cornel F. Vasi F. Adi M. Adi S. Cosmin P. Costel C. Sidor T. | Veronica si Teodor B. Lina si Valentin S. Gabriela si Marius M. Emil si Mariana S. Radu si Cristina N. Calin S. | Nicu T. Alexandru N. Ionut T. Ana O. Nicu A(tata). Nicu A(fiu). Nicu A. Aurel I. Gabriel I. Emil P. Mihaela S. | Vera C. Ion G. Eduard G. Titu M. Ecaterina M. Andreea A. Gabi E. Marius E. | Nadia B. Floriana B. Sandu B. Elena A. Iulia M. | Viorica C. Vasilica C. | Stelian si Elisabeta A. Gabi si Robert G. Daniel A. Rebeca O. | Ciprian, Leonard, David, Daniel, Cornel, Sara, Iosif, Simon, Aron, Lazar S. Georgiana G. Denisa. | Cristina O. Emi O. Iosif O. Iulia O. Nicoleta Z. |  Scrieti toate aceste suflete pe foaie si rugati-va pentru fiecare pe rand! Dumnezeu va lucra! Aleluia! Isaia 26:19 

Te provoc pe tine care ai citit aceasta lista sa te rogi pentru fiecare suflet de pe lista aceasta! Roaga-te ca Dumnezeu sa lucreze in dreptul fiecarul suflet, Dumnezeu sa aduca viata si mantuire peste ei, Dumnezeu sa aduca credinta in inimile lor, Dumnezeu sa le vorbeasca pe intelesul lor, iar ei sa asculte vocea Domnului! Dumnezeu sa distruga orice plan si orice cursa a celui rau pentru aceste suflete, Domnul sa isi proslaveasca Numele in viata lor, Dumnezeu sa le asculte rugaciunile si spune-i Domnului tot ce ai bun pe inima pentru aceste suflete! 

Daca nu te-ai rugat niciodata pentru atatea suflete ai aceasta ocazie minunata acum! Roaga-te pentru fiecare suflet, roaga-te si Dumnezeu va lucra! Sa vina Duhul Sfant in vietile lor, Domnul sa lucreze dupa Sfanta Voia Lui si sa lucreze Dumnezeu peste asteptarile noastre! AMIN! 

19 Să învie, dar, morţii Tăi! Să se scoale trupurile mele moarte! – Treziţi-vă şi săriţi de bucurie, cei ce locuiţi în ţărână! Căci roua Ta este o rouă dătătoare de viaţă, şi pământul va scoate iarăşi afară pe cei morţi. Isaia 26:19




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu