Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

vineri, 14 august 2015

Biruinta prin Credinta - Roaga-te pentru slujitorii lui Dumnezeu!

Vreau sa incep cu biruinta lui Dumnezeu! Acum cateva luni, cand am inceput sa duc materiale crestine la scoala, la colegi, la profesori, la directori, s.a.m.d

 Eram descurajat si nu vedeam nici o schimbare, insa schimbarea o face EL si iată cum lucrează - Glorificat sa fie Domnul Isus Hristos in Cer si pe pamant!
Eram in post si rugaciune si cu credinta am zis Doamne fă ceva! 
Doamne vino si lucreaza! Si Dumnezeu a lucrat…


Am dus materiale crestine de exemplu: Noi Testamente, calendare Msp cu imagini si versete din Biblie, tractate crestine, cd-uri cu marturii crestine a unor oameni ce Dumnezeu le-a schimbat viata! Si Samanta aceasta Dumnezeu a facut sa incolteasca si sa aduca rod! 

O profesoara din scoala Simona a fost cercetata intr-un mod supranatural si Dumnezeu s-a atins de ea, si inca lucreaza in viata ei, la inima ei intr-un chip minunat! Ea l-a primit pe Domnul Isus si a incheiat legamand cu Domnul Isus in apa botezului in Numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant! 
Dupa ce a fost botezata in apa Dumnezeu a inceput sa lucreze prin ea, intr-un chip minunat, a inceput sa organizeze evanghelizari, sa spuna si celor din jur sa se impace cu Dumnezeu, sa se intoarca la Dumnezeu si este foarte folositoare pentru slava lui Dumnezeu! Dumnezeu lucrează prin cine vrea EL, si cand vrea EL! 

Sa va mai marturisesc inca o minune, un vecin din blocul de alaturi din zona mea, tot am mers si am vorbit cu el, tot i-am explicat sa lase trecutul in urma, sa ierte, sa se intoarca la Dumnezeu si a avut foarte multe lupte in viata lui, insa Dumnezeu i-a dat biruinta si acum cateva zile a incheiat legamand cu Domnul in apa botezului si s-a predat lui Dumnezeu si Dumnezeu lucreaza in el pocainta si schimbare. Ce Dumnezeu Maret, numai EL convinge oamenii de pacate si îi intoarce pe Calea Lui cea Sfanta si Minunata! ALELUIA! 

V-am scris aceste randuri ca sa incepeti sa vorbiti despre Dumnezeu, faceti ceva in jurul vostru, numai taceti!!!! Deschideti-va gura si Duhul Sfant va vorbi prin voi, vorbiti despre Domnul Isus Hristos!!! Despre Mantuire, despre Vestea buna, despre Cer - Imparatia lui Dumnezeu, despre iad, despre moarte si viata, despre Isus Hristos din Nazaret! Incepeti odata!!! 

Nu e usor, pentru ca vei fi batjocorit, marginalizat, ca ce te-o apucat sa incepi chiar tu? 
 Dar incepe si Dumnezeu se va folosi de voi, rugati-va, postiti, plangeti inaintea lui Dumnezeu, chemati-L sa intervina, numai stati in adormire, numai dormiti somnul mortii spirituale, intrati in post si rugaciune pentru TREZIRE SPIRITUALA - in casa voastra, in zona voastra, in orasul vostru, in tara voastra, da in toata lumea! Vreti trezire, vreti ca oamenii sa se pocaiasca? 

FACETI CEVA - RUGATI-VA CA DUMNEZEU SA INCEAPA TREZIREA CHIAR PRIN VOI LA CEI DIN JURUL VOSTRU! 

Apoi in final vreau sa va cer sa va rugati pentru cei ce deja slujesc pe strazi cu noi testamente, pliante crestine, cd-uri cu marturii, sau orice alta lucrare face Dumnezeu prin ei, rugati-va pentru ei, rugati-va pentru toti cei care slujesc lui Dumnezeu cu devotament, sprijiniti-i in post si rugaciune, rugati-va pentru nevoile lor, pentru nevoile spirituale, fizice, financiare… pentru ca cel rau se lupta pe toate fronturile ca sa ii opreasca din lucrare, si incearca prin orice metoda ca sa le strice lucrarea, si sufletele sa nu se mai pocaiasca. Insa voi ridicati-va si sprijiniti lucratorii lui Dumnezeu, si rugati-va pentru ei cu toata fiinta voastra, cu rugaciuni inflacarate, cu lacrimi si foc! 

Cereti-i lui Dumnezeu ca sa îi binecuvanteze, sa îi protejeze, sa le de-a toate cele de trebuinta ca lucrarea Duhului Sfant sa inainteze si oamenii sa se pocaiasca! V-am scris aceste randuri cu dorinta sa ne unim in rugaciune si sa cerem TREZIREA DUHULUI SFANT, sa ne rugam pentru toti copii lui Dumnezeu care iL slujesc intr-un fel sau altul, si sa traim dupa indemnurile Duhului Sfant!

Rugati-va si pentru mine ca Dumnezeu sa deschida Cerul in viata mea sa lucreze in dreptul meu, sa ma umple cu Duhul Sfant si sa se foloseasca de mine asa cum vrea EL, Doamne ia-ma in stapanirea Ta pe deplin si arata-TI gloria si slava! Lucreaza Doamne, lucreaza si nu zabovi, proslaveste-TI NUMELE TAU CEL SFANT SI MINUNAT! Amin

Cu Dragoste in Slujba Domnului Isus Hristos 
Alin Turcu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu