Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

marți, 28 iulie 2015

Vrem bucuria Duhului Sfânt - de la Tine Doamne!

Bucuria nu-i data de popesiuni sau pozitii, ci de o Persoana - Isus Hristos! (Leonard Ravenhill)

Soarele bucuriei launtrice poate fi umbrit de neascultarea noastra. (Leonard Ravenhill)

Sufletele care nu se indeletnicesc cu rugaciunea vor fi in scurta vreme distrase de la sarcina suprema pe care Domnul le-a incredintat-o. (Leonard Ravenhill)
-Doamne ajuta-ne sa ne indeletnicim cu rugaciunea adevarata, specifica, catre Dumnezeu! 
Aprinde Doamne in noi un Duh de Rugaciune care sa ne inflacareze pentru a te sluji cu adevarat pe acest pamant, Doamne da-ne ungerea Duhului Tau cel Sfant! Amin. 

Bucuria este o persoana - EL - Isus Hristos! (Leonard Ravenhill) 

Ce bine ar fi sa ne gasim bucuria in EL - Isus Hristos, ca numai EL este bucuria adevarata, si atunci cand EL este in noi avem bucurie, Doamne vino si locuieste in noi, in fiecare inima care citeste aceste texte. Amin. Invioreaza sufletele care te cheama pe Tine si da-le bucuria Ta, sa piara din vietile noastre intristarea, depresia, descurajarea, si sa locuiasca in noi viata, speranta, bucurie sfanta, si fa sa primim Intelepciunea Duhului Sfant sa traim frumos ca in timpul zilei dupa indemnurile Duhului Sfant. Amin.

Iarta-mi Doamne Tata toate pacatele mele ca nu cumva sa se spuna ca bunatatea Ta este biruita de raul meu, rascumpara-ma prin Sângele Domnului Isus Hristos, vindeca-mi duhul, sufletul si trupul si umple-ma cu Duhul Sfânt si fă sa locuiasca in mine bucuria Ta cerească, te rog în Numele Domnului Isus Hristos! AMIN. AMIN. AMIN.

Credința în Isus Hristos este un salt spre Lumină și Bucurie lăuntrică! (Alin Turcu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu