Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

joi, 12 iunie 2014

''Ochii tuturor nădăjduiesc în Tine" - Psalmul 145:15


"Ochii tuturor nădăjduiesc in Tine"
(Psalmul 145:15)
Când Dumnezeu i s-a prezentat lui Avraam, El a rostit numele El Shaddai, care înseamnă "Dumnezeu atotputernic". Şi astăzi Dumnezeu îţi spune: "Eu voi fi tot ce ai tu nevoie"! Ştii că Dumnezeu poate, dar nu-i aşa că uneori te întrebi dacă este dispus? Faptul că ai parte de o descoperire a abilităţii lui Dumnezeu nu este îndeajuns; trebuie să şi crezi că El o va face pentru a pune o temelie solidă sub credinţa ta.
Într-o zi, a venit la Domnul Isus un lepros spunând: "Dacă vrei, poţi să mă curăţeşti". Domnul Isus şi-a deschis inima spunând: "Da, voiesc" (Marcu 1:40-42). Nu-l lăsa pe Satana să te convingă că Dumnezeu stă pe gânduri dacă să aibă grijă de tine sau nu. Biblia spune: "Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre" (Filipeni 4:19). Biblia nu spune: "Dumnezeu este putere", ci spune: "Dumnezeu este dragoste". Se concentrează pe disponibilitatea lui Dumnezeu de a-Şi folosi puterea .şi nu pe puterea însăşi. Pentru că Dumnezeu are o inimă plină de dragoste, El îşi va folosi puterea pentru a-ţi împlini nevoile.
Dumnezeu se bucură de fapt foarte mult să-ţi împlinească nevoile. "Domnul este milostiv şi plin de indurare, îndelung răbdător şi plin de bunătate. Domnul este bun faţă de toţi, şi îndurările Lui se întind peste toate lucrările Lui ... Ochii tuturor nădăjduiesc în Tine, şi Tu le dai hrana la vreme. Îţi deschizi mâna, şi saturi după dorinţă tot ce are viaţă" (Psalmul 145:8-9, 15,16). Poate Dumnezeu nu va răspunde rugăciunii tale după cum crezi tu că ar trebui sau când crezi tu că ar trebui, dar dacă te încrezi în El, El va răspunde în modul cel mai potrivit pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu