Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

sâmbătă, 9 martie 2013

Tanarul Suparat

    ,,Omul... are viata scurta, dar plina de necazuri.'' Iov 14:1




Pe strada destul de stramta si aglomerata trecea un tanar suparat. Supararea lui venea din faptul ca banii pe care ii castiga i se pareau prea putini pentru a-si cumpara tot ce-si dorea. Daca ar fi citit Biblia, ar fi aflat ca ,,cel cu inima multumita are un ospat necurmat''. 

    Mergand el ingandurat si suparat de lipsa banilor, dintr-o data se lovi de un trecator. Sarmanul om era orb, si cu ajutorul unui baston isi cauta drumul spre casa. Starea sarmanului om l-a trezit pe tanar din supararea sa. Atunci a inteles ca sunt oameni mult mai necajiti decat el. ,,Ce ingrozitor este sa nu vezi oamenii, coloritul multicolor al florilor...'', se gandi tanarul. Si-a venit in fire si a fost asa de multumit ca are vedere. Era sanatos si putea sa lucreze. Gandind la necazul altora, i-a trecut supararea. Iata o lectie buna pentru fiecare!
    Da, omul are viata scurta si plina de necazuri. Insa necazurile omului dau lui Dumnezeu prilejul sa-Si arate indurarea Sa. In greutatile si ingrijorarile noastre, Dumnezeu ne face sa gustam mila si mangaierile Sale. Greutatile prin care trecem sunt prilejul sa-L cunoastem pe Dumnezeu ca pe un Tata plin de grija pentru toti care isi pun increderea in EL.  - Sursa Samanta Buna 2013

         www.CeAlegi.BlogSpot.ro - Misiunea Alege Astazi - AlynLPT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu