Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

joi, 22 martie 2012

Imperativul Puterii...

Puterea Duhului Sfant pentru Biserici si pentru Conducerea Lucrarii lui Dumnezeu!

     -Daca nu avem Duhul lui Dumnezeu este mai bine sa inchidem bisericiile, sa le batem in cuie usile, sa punem cate o cruce neagra pe ele, si sa zicem: Dumnezeu sa se indure de noi!
Daca pastorii nu au Duhul lui Dumnezeu ei ar face mai bine sa nu predice, iar enoriasii/membrii ar face mai bine sa stea acasa, cred ca nu vorbesc prea aspru cand spun ca orice biserica fara Duhul lui Dumnezeu, este mai degraba un blestem decat o binecuvintare.
Daca un lucrator crestin nu are Duhul lui Dumnezeu, el sta in calea altuia, el este un pom care nu aduce roada, dar sta in locul in care ar putea creste un pom roditor. Aceasta este o lucrare solemna.
La lucru trebuie sa fie Duhul Sfant sau NIMIC,
Moartea si condamnarea este mai buna decat o biserica ce nu tanjeste dupa Duhul, plangand si gemand pana cand Duhul nu va lucra cu putere in Mijlocul ei. 
Duhul Sfant este aici, EL n-a plecat inapoi odata ce a coborat la Cincizecime. Adesea EL este intristat si necajit pentru ca este deosebit de gelos si de sensibil. Singurul pacat pe care Dumnezeu nu-l poate ierta are de-aface cu binecuvantata lui Persoana, prin urmare haideti sa fim foarte delicati cu EL, sa umblam foarte smeriti inaintea Lui, sa-l asteptam plini de pasiune. Haideti sa luam hotararea, sa nu facem in mod constient, nimic ce-ar impiedica locuirea lui in noi, si prezenta Lui cu noi acum si pentru totdeauna.
Mai exista vreo lucrare legata de biserica pe care Duhul Sfant sa n-o fi realizat inca? Da, eu cred ca o lucrare a Duhului este aceea de a aduce gloria zilei de pe urma.
In ce consta lucrarea aceasta, si cand credeti ca se va petrece?
Peste doar cativa ani, nu stiu cand si cum, Dumnezeu va revarsa Duhul Sfant, intr-un mod foarte diferit de cel din prezent, ne putem astepta la o mare diversitate in lucrarea Lui. Dar in ultimii cati-va ani foarte putin din Duhul Sfant a fost revarsat. Va rog sa explicati!
Pastorii  au intrat intr-o rutina plicticoasa: predicand, predicand, predicand incontinu si inca cu foarte putin folos, vine vremea si poate ca a si sosit, cand Dumnezeu v-a turna din nou, Duhul Sfant intr-o maniera extraordinara! Ce dovezi vom avea?
Acestea vor fi in concordanta cu Scriptura, multi vor alerga dintr-o parte-n alta, si constiinta v-a creste, cunostiinta Domnului v-a acoperii pamantul, asa cum acopera apele suprafata adancului cel mare.
 Imparatia Lui v-a venii, si voia Lui se va face pe pamant, cum se face in cer. Atunci nu ne vom mai tiri ca faraon cu rotile scoase de la car.
Credeti ca acele zile sunt eminente?
Inima mea jubileaza si ochii mei stralucesc la gandul ca e foarte probabil sa fiu in viata si sa vad revarsarea Duhului cand fiii si ficele lui Dumnezeu vor prorocii din nou, si tinerii vor avea viziuni, iar batranii vor avea visuri > Fapte 2:17 <
Va fi insotita de minuni o asemenea revarsare? Probabil ca nu vor exista nici un fel de daruri miraculoase, pentru ca nu vor fi necesare, totusi va exista un grad inalt de sfintenie o fervoare extraordinara a rugaciunii, o comuniune reala cu Dumnezeu, o religie plina de viata, si o larga raspandire a doctrinilor crucii astfel incat, fiecare v-a vedea ca Dumnezeu revarsa  Duhul ca apa si ca ploile ce coboara de sus.
Ce ar trebuii sa faca crestinii in asteptare?
Sa ne rugam pentru aceasta revarsare, sa lucram incontinu pentru ea, si sa cautam sa o obtinem din partea lui Dumnezeu. Amin
 Sursa - Cartea > Experiente cu Duhul Sfant > Interviu cu Charles H. Spurgeon 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu