Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

luni, 26 martie 2012

Ce au spus oamenii sfinti despre rugaciune...

''Oameni pot sa ne asculte chemarile, sa ne respinga mesajul, sa se impotriveasca argumentelor noastre, sa ne dispretuiasca, dar nu pot face nimic impotriva rugaciunilor noastre'' (Sidlov Baxter) 

''Mai degraba as invata pe un om sa se roage, decat pe zece oameni sa predice'' (Dr. Jovett) 

''Singura grija a diavolului este sa-i impiedice pe crestini sa se roage. El nu se teme de studii fara rugaciune, de lucrare fara rugaciune, de religie fara rugaciune. EL rade de truda noastra, isi bate joc de intelepciunea noastra, dar tremura atunci cand ne rugam'' (Samuel Chadvick)

''Dumnezeu pune mai mare baza pe rugaciune si partasie decat pe lucrare. Mirele ceresc peteste o sotie, nu angajeaza o slujnica... Rugaciunea il face pe Dumnezeu sa iasa din locul lui tainic ca sa faca minuni pe pamant... sa se reverse pe sine prin credincios intr-o lume de suflete pierdute''. (A.Roffe)

''Am atatea de facut (astazi) ca voi petrece primele trei ore in rugaciune'' (Martin Luther) 

''Dumnezeu are un ocean fara margini de raspunsuri le cea mai slaba soapta a celui mai fara putere sfant, daca e dintr-o inima caita si curatita, si daca e intr-o dependenta deplina de Numele Domnului Isus Hristos''. 

>''O zi fara rugaciune e o zi fara binecuvantare, si o viata fara rugaciune e o viata fara putere''.

''Daniel ar fi petrecut mai degraba o noapte cu lei decat sa se lipseasca de o zi de rugaciune; lui Petru i-a fost usor sa iasa din temnita datorita rugaciunii.

''Credinta e atotputernica numai cand sta pe genunchi''.

''Un soare tainic, care nu apune niciodata, rasare in inimile celor ce asteapta zorile; cei ce tanjesc dupa Dumnezeu in camarutele de rugaciune vor trage curand in piept chiar atmosfera cetatii lui Dumnezeu''. 

''Multi oameni cred in puterea rugaciunii, si le place sa auda despre ea, dar putini se roaga''. 

''Evanghelia se misca cu pas incet si sovaielnic cand sfintii nu sunt la rugaciunile lor devreme, tarziu si vreme indelungata''. 

         Sursa Book > Secretele mari ale Rugaciunii de Cameron V. Thomson 
               Web >   http://CeAlegi.BlogSpot.Com  -  AlynLPT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu