Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

miercuri, 14 decembrie 2011

Luati seama voi insiva, ca sa nu vi se ingreuieze inimile cu inbuibare de mancare si bautura si cu ingrijorarile vietii, si ziua aceea sa vina peste voi, fara veste. - Luca 21:34




     Domnul nostru ne instiinteaza aici de pericolele care ne ameninta, pe noi mai ales, care traim la sfarsitul zilei de har in civilizatia actuala asupra careia, Anticrist si-a pus deja mana. Toti suntem amenintati in acelasi fel; inimile noastre sunt in primejdia de a fi ingreuiate lasandu-se in voia unor dorinte legitime: mancarea, bautura, sau incarcandu-se cu greutati intutile: ingrijorarile vietii. Aceste doua lucruri pot lucra ca un anestezic care adoarme cugetul, pierzand atunci realitatea puterilor spirituale pe care vrasmasul le pune in lucrare ca sa prinda pe oameni pe nepregatite. 
Nu este vorba de o obtinere severa de la mancarea normala si decenta, ci asa cum spune Moliere: "Sa mancam ca sa traim, nu sa traim ca sa mancam". Daca oamenii ar fi urmat aceasta filozofie ar fi fost scutiti de multe suferinte si neplaceri pe care le produce imbuibarea. Una din virturile unui adevarat crestin este cumpatarea si aceasta nu numai cu privire la mancare si bautura ci absolut in toate situatiile care ar putea sa ne robeasca. Tot asa este si cu privire la ingrijorarile vietii. Cata apasare aduc ele asupra sufletului, cata descurajare, cata preocupare neobosita care ne ia timpul liber pe care avem nevoie sa il petrecem in sanctuarul Tatalui nostru! Dar nu numai ca ingrijorarile vietii ne fac viata amara si ne rapesc bucuria, dar ele necinstesc pe Domnul care ne-a spus-o net: "Nu va ingrijorati de nimic...", si ne da din natura asa niste comparatii minunate care ar trebui sa ne rusineze si sa ne determine sa ne incredem in EL neconditionat. Sa ascultam ce spune EL caci la Domnul nostru este belsug de har. Sa nu incercam insa sa purtam greutatile de maine cu harul de azi care este pentru nevoile de astazi. 
     Biblia ne pune adesea in garda impotriva ingrijorarilor, indemnandu-ne sa nu le purtam noi insine, ci sa ne descarcam de ele asupra lui Dumnezeu. Cu toate acestea, noi le lasam sa se acumuleze si ajungem sa fim incovoiati si coplesiti in asa masura ca nu mai vedeam plasa vrasmasului care este gata sa cada peste noi. De aceea, Domnul Isus Hristos, plin de grija si de dragoste pentru noi ne spune in continuare "Vegheati deci tot timpul si rugati-va...". Sa ne rugam nu numai cand suntem pe genunchi ci toata viata noastra sa fie o rugaciune si expresia partasiei noastre cu Dumnezeu. 
     Numai in felul acesta, mergand cu EL si rugandu-ne si ascultand de indemnurile Cuvintului Lui < Biblia < , putem scapa de pericolele care ne ameninta. Aceste pericole de tot felul, nu numai inbuibarea sau ingrijorarea, ci si multe alte asemenea lor sunt dirijate de satan; ele sunt supranaturale, adica depasesc puterile noastre naturale, dar si puterea de sus de a ne impotrivi lor este tot supranaturala si biruitoare. Ea ne transmite puterea, daca o primim, ca sa nu ne clatinam niciodata, sa nu ne temem niciodata si sa nu ne oprim niciodata in drumul nostru spre cer. Vom scapa de aceste pericole, nu ca niste oameni infranti si abatuti, ci ca niste copii ascultatori ai lui Dumnezeu, veghiind in adevar si rugandu-ne neincetat.
    
 Cu ajutorul lui Dumnezeu ne apropiem de sfarsitul acestui an si inceputul unui an nou. Vedem cat de repede trece timpul si venirea Domnului Isus este asa de aproape. Iti doresc sarbatori binecuvantate si calauzirea Domnului nostru Isus Hristos si in noul an in care vom intra. 
     Cu aceste randuri doresc sa inchei cu multa dragoste te salutam cu Pacea Domnului Isus Hristos AlynSperanta si Misiunea Alege Astazi < Dumnezeu sa te binecuvinteze! 


     Sursa - http://CeAlegi.BlogSpot.Com 
                       - Misiunea Alege Astazi < AlynSperanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu