Alegeți Astăzi

04Domnul Isus știe unde navighezi! Service - Reparație și întreținere pentru inimă și suflet = BIBLIA

luni, 19 ianuarie 2015

Hrănește-te din Cuvântul Sfânt Biblia în fiecare zi din viața ta!


Atunci când citești Biblia - Cuvântul Sfânt și Hrănitor al lui Dumnezeu e ca și cum ai citi o carte de bucate în care sunt scrise cele mai bune rețete de gătit din cele mai alese și gustoase bucate de pe pământ. Dar dacă nu vei pune în practică în bucătăria ta ceea ce ai citit din cartea de bucate, vei rămâne tot flămând și fără putere. 
*La fel este și când citim Biblia și nu punem în practică în viata de zi cu zi ceea ce am aflat, rămânem flămânzi și fără putere spirituală. 
-De azi înainte haideți să punem în practică ceea ce Duhul Sfânt ne învață din Biblie și fie ca Cuvântul să încolțească și să aducă rod în inimile noastre. Amin.

Dacă vrei ca Dumnezeu să se folosească de tine vino la El așa cum ești și predă-te Lui pe deplin cu toată ființa ta. Credința este obligatorie, și Dumnezeu să facă din tine o jertfă vie, o mărturie pentru gloria Lui. Dacă vei crede, vei vedea slava lui Dumnezeu!

Am pe inimă ca Dumnezeu să aducă Trezire Spirituală, în seara asta plângeam în Rugăciune și îL imploram pe Duhul Sfânt să aducă Trezirea Duhului Sfânt! Dumnezeu să ridice slujitori plini de Puterea Duhului Sfânt! Doamne trezește-ne din noi! Amin.

Roagă-te si plângi și tu în rugăciune către Dumnezeu, imploră-L și tu pentru Trezirea Duhului Sfânt in viața ta, in familia ta, in localitatea ta si in tara ta, numai Dumnezeu poate deschide Cerul si poate lucra o Trezire adevarata asa cum n-a mai fost niciodată pe pământ. 

Fie da El să vină și să deschidă cerul așa cum numai El o poate face! Amin

Cu dragoste în Slujba lui Isus Hristos
Alin Turcu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu